Jokihs dagbog
24.6.04
 
Det er sommer, det er sol og det er ...soooooommer.....
Denne repporter erklærer hermed sommerferien for begyndt, efter at projekteksamen i dag blev bestået med rosende kommentarer :D

Du skal nok ikke regne med så djævlens mange posts hen over sommeren...
15.6.04
 
Arbejde i hus
Det tog cirka ½ time at få et arbejde, en mandag formiddag i Esbjerg.
Min allerførste henvendelse var hos JobTeamDanmark, og de stod tilfældigvis og kunne ikke få folk nok til at arbejde. Vi aftalte at de kunne ringe når de viste noget mere konkret. Det gjorde de så en halv time senere, hvor jeg fik at vide at jeg skulle på aftenhold på LEGO i Billund - afgang fra Esbjerg 13:45 - fremragende.
Så nu skulle der da være mulighed for at kradse de 3k ind som skal bruges til bøger ved semesterstart om 2 måneder :-)
Det sommerferiejob er lige noget for mig - masser af 40-60 årige damer at pludre med, og pauser på 6,5 minut hver time.
9.6.04
 
JA SGU
Så lykkedes det endelig at bestå 1. semester på uddannelsen.
De 2 sidste karakterer kom i går, og det var med stor lettelse at jeg kunne konstatere at det var 8-taller begge 2. Dermed blev gennemsnittet på 7,3 - fint nok til mig. Nu er jeg da ihvertfald videre.
Gruppen startede med 7 personer, blev reduceret til 5 halvvejs inde i semesteret, og 2 er dumpet til eksamen, så vi nu er 3 tilbage, og 2 dage tilbage til aflevering af projektet, som vi nu har fået ekstra travlt med, grundet de 2 dumpede ikke ønskede at deltage i resten af projektet. Så nu skrives der på livet løs, og vi har møgtravlt, men stadigvæk er jeg kisteglad for at jeg kom videre. Fremtiden er nu sikker et stykke tid igen.
7.6.04
 
Ingen arbejde i denne omgang...
Snakkede i dag med en arbejdsgiver fra Arla Foods i Esbjerg, men der var sgu ikke arbejde til en studerende som mig, her over sommerferien. ØV ØV ØV!!

Nå, op på hesten igen...
 
De gamle i Fakta
Jeg har nogle gange oplevet det bidske blik fra en ældre person, hvis der ligger over 1 øl i indkøbskurven. Blikket som kan få ethvert menneske til at føle sig slet, mere end nogensinde før. Det der "at du ikke skammer dig - du drikker bare øl hele dagen og laver ikke andet. Alle unge mennesker drikker og slår ældre folk ned".

Jeg får altid sådan en lyst til at råbe "ja men der er sgu flest gamle mennesker som stjæler"!!!!!
4.6.04
 
Dr. Phil testen!
Fandt lige en anden weblog hvor denne test var på.
Jeg fik 38, og beskrivelsen synes jeg passede meget godt på den måde jeg betragter mig selv på.

Jeg opfordrer dig til at tage den - det tager kun 3-4 min, og er faktisk ret sjovt.
DrPhil Test_1.ppt
 
Så kom 1. karakter!
BÆmatematik - det blev kun til et 6-tal, og det er lidt svært at bearbejde lige nu. Venter i spænding på de 2 sidste fag, som afgører min fremtid. Hvis ikke bestået, så er alle muligheder åbne og forvirringen er stor, så jeg håber sgu de sidste går igennem.
2.6.04
 
Så er eksamen også overstået - gudskelov. Det var en hård omgang. 1 eksamen mandag (matematik), 2 onsdag (programmering og datamatik), og så igen 1 om fredagen (el-teknik).
Jeg tror egentlig det gik sådan nogenlunde ok i dem alle sammen, og med "nogenlunde ok" mener jeg "lige akurat bestået" eller deromkring.
Efter en dejlig weekend hos min kæreste Majbritt i Esbjerg, er jeg tilbage i Århus, og vi er i fuld gang med vores semesterprojekt - softdrink automaten. Jeg er i software-gruppen, og vi er sådanset færdige med det praktiske (kodningen). Nu er der kun papirarbejde tilbage. Nu er det bare sådan at hardwaregruppen ikke rigtig kan få deres til at virke, så det venter vi i spænding på, så vi med egne øjne kan se at vores software rent faktisk ikke kun virker ved simulering, men også InRealLife.
Se mere om semesterprojektet under punktet "IKT ingeniør" - der er også en fanzy lille video som viser, hvordan den virker NÅR den virker :D

Powered by Blogger