Jokihs dagbog
30.8.04
 
Idrætsnat, familie tam tam og Brødre...
Der er sket ikke så lidt i weekenden, hvor jeg nok en gang har været hjemme ved Majbritt i Esbjerg.
Fredag aften var vi til idrætsnatten, hvor vi kiggede på aguility, og vores egen lille "golden-klump" fik også lov at prøve sig lidt frem på banen, og den var HELT vild med det. Så der er nok et projekt for Majbritt og Soffi i fremtiden.

Lørdag var vi hos min moders familie i Vejen, hvor hele familien for en gang skyld var samlet, og jeg mener ALLE (32 blev det vidst). Vi havde det drøn hyggeligt.
Kaffe skal der jo altid drikkes i familien, og denne gang var ingen untagelse. Det skal helst være Vor Kaffe der drikkes ;-)
Hen på eftermidagen tog vi os et slag rundboldt - unge som gamle, og stadigvæk har jeg i dag ret ondt i mine ben, men vi havde det dælme sjovt.
Selvom vejret ikke var det bedste grillede vi om aftenen, og alle havde lavet deres del til sammenskudsgildet - lækkert.

Søndag eftermiddag var Majbritt, Marianne og Jeg inde og se den nye Susanne Bier film, Brødre. Den var RET god. Jeg vil give den 4 ud af 5 stjerner, og er der en ting som danske instruktører kan finde ud af, i forhold til deres amerikanske kollegaer, så er det IKKE at dvæle ved nogle bestemte punkter. Du ved, gensynsglæde efter lang tid, tårer der vælter ud, kærlighedssætninger der kommer til at lyde kvalmt efter 2 gange - den slags.

Har du set filmen? Hvad synes du om den?

26.8.04
 
Nye DVD'er - NEJ TAK!
Det er så hermed officielt; der kommer INGEN nye dvd'er på markedet med ældre film til max 100 kroner.
Uanset om jeg går i Bilka, Stereo Studiet eller Fona, så er og bliver det de samme film de har.
SUen er desværre ikke af en sådan størelse så jeg ser mig i stand til at betale op mod 200 kroner for en film.
Så i min ærgelighed over ikke at finde nye film i dag, gik jeg i VHS arkivet, og fandt nogle gamle ubådsfilm frem. Jeg fik set Crimson Tide, og bestemte mig for i næste uge at få set U-571, Dass Boot og Jagten På Røde Oktober, som også er blandt klassikkerne. Så skulle den lyst vist være stillet for en tid igen.

Iøvrigt fandt jeg den anden dag det fedeste link.
Sådan får man sælgerne væk fra telefonen, og det virker sgu:

vibrugerikke.dk

God weekend :-)

24.8.04
 
Det klør helt i skridtet
Jeg føler mig i dag som en RIGTIG mand - jeg har købt en slagboremaskine.
Ganskevist kun en 70 kroners i Fakta, men den er MIN, og JEG har købt den :-)

23.8.04
 
OL Undren #3
I dag læser jeg en artikkel på ekstrabladet om en australsk roer som under konkurrencen fik det dårligt og til sidst besvimede. Så skulle man jo synes at hendes holdkammerater tog sig godt af hende, og sørgede for at der kom hjælp. Dette var dog ikke tilfældet. Istedet skældte de hende alt hæder og ære fra, og truede med at smide hende i vandet. De stoppede ikke en gang båden!

Behøver jeg nævne at JEG er ret forarget over sådan en sag...

Ekstrabladets artikkel

22.8.04
 
OL Undren #2
Jesper Bank i interwievrollen?

Måske ikke lige en "succes" man skulle gentage...

16.8.04
 
OL Undren #1
Ting ved OL som jeg kan undre mig over:14.8.04
 
Kan en hund tænke?
Jeg er ret sikker på at min hund, Soffi, kan tænke selv, og jeg tror endda den tænker meget selvstændigt over tingene, når vi er ude at gå.
I dag synes jeg at kunne læse følgende tanker hos den:11.8.04
 
Slutningen af sommerferien nærmer sig.
Nu er arbejdet så overstået, og der er tjent penge til næste semester.
Regnen er her til aften også kommet, og det er åbenbart det vejr jeg skal nyde resten af min sommerferie i - nuvel.

I aften skal jeg lige om til Poul Svendborg og hjælpe ham lidt med hans blog.

Ting en bedstefar nemt kan sige på sin 85 års fødselsdag:

4.8.04
 
Sommer is here...
Jah, så er den sommer jo sådanset næsten gået. Sådan føler jeg det ihvertfald. Alt det møgvejr vi havde i starten af sommeren gør at jeg først nu føler det er sommer, og så er der under 3 uger til skolestart.

Men jeg har da nydt de forgangne måneder, som hovedsagligt er foregået i Esbjerg.
Jeg gik op til et vikarbureau dagen efter sommerferiens start, og spurgte om de kunne skaffe mig noget arbejde. Det mente de nu nok de kunne, og vi aftale at de ville ringe når de havde noget. Min ambition var at arbejde nok til at jeg kunne tjene til næste semesters bøger (cirka 3000 kroner). ½ time efter at jeg var gået derfra ringede de, og sagde at jeg skulle på LEGO og arbejde samme aften, så det gjorde jeg, og der var jeg været på arbejde næsten hver dag siden.
Og et fint arbejde har det været. Ikke at det var noget jeg gad at gøre hver dag resten af mit liv, men som sommerferiejob er pengene gode, og arbejde absolut udholdeligt. Jeg har også mødt rigtig mange gode og flinke folk via dette arbejde.

Den 26. juni var vi til min søsters bryllup i Viborg Domkirke, og efterfølgende fest på Svostrup Kro uden for Silkeborg. Det var en formidabel fest. Vi havde det drønhyggeligt, og selv om der blæste en anelse kold vind, så var det faktisk ok vejr.
Kroen var bare et RIGTIG hyggeligt og idylisk sted, lige ned til gudenåen. Det er faktisk en gammel 4-længet gård som er bygget om. Jeg kan varmt anbefale det, selvom værelsespriserne var lidt pebret, men man får ihvertfald oplevelser med derfra.

Ellers har sommeren faktisk ikke budt på det helt vilde.
I den forgangne weekend blev det dog til en lille udflugt. Lørdag eftermiddag kørte vi til Århus, og tilbragte natten i mit studiekammer i Viby.
Søndag formiddag var vi inviteret til barnedåb i Hammer Kirke nord for Ålborg, og her fik KRAK-ruteplan bevist at det ikke altid virker. Ved indtastning af navnet fandt den en andresse, og printede en fin rutevejledning ud til os. Vi fulgte den til punkt og prikke, og endte ved SOGNEGÅRDEN, som faktisk ligger ½ times kørsel fra selv kirken, så ja, vi kom for sent i kirke. Pinligt.
Festen holdte de i baghaven hos dem selv. Det var min gode, gamle ven fra folkeskolen, Jesper Skovbo og hans kæreste Louise, som nu har fået Anne Soffie. Det var kanonhyggeligt, og vejret artede sig denne dag ikke ilde.

Det bedste jeg har oplevet sommeren over er nok at få lov at være sammen med min kæreste majbritt hver dag. Det er lang tid siden vi har tilbragt så meget tid sammen, og vi får snakket rigtig meget sammen, og da vi nu har fået gril, skal haven jo også bruges. Man skulle da være et skarn ellers. Og vi har sørme fået en weber gril - en Smokey Joe Gold - så bliver det sgu ikke bedre. Den er fin, og den laver god varme til maden.

En ny computer er det også blevet til, men mere om den senere. Skal lige have taget nogle billeder af den, for den er lidt speciel. I den forbindelse stor tak til h2ns som hjalp mig med at finde den i dba.dk, og til Jørgen i Århus, som var så elskværdig at hente den for mig, da jeg ikke selv kunne komme til Århus på tidspunktet. Det er virkelig dejligt med venner som hjælper mig, når jeg har brug for det. Tak for det.

Powered by Blogger