Jokihs dagbog
29.8.05
 
Næsten smertefri igen
Hvor dejligt endeligt at have det lidt normalt igen.
Fredag var det lige som om alting blev bedre. Dagen startede ellers med en lille kamp for at få tøj på og komme i bad. Min mutter hentede mig ved 8-tiden, og så skulle vi en tur på sygehuset og have taget en blodprøve. 20 minutters kø, og 1½ minuts tapning, og så var vi på vej hjem igen til en kop kaffe, og en snak om alt det som var sket i løbet af den ugen.
Efter en formiddagslur blev det så bedre. Smerten fortog sig, og jeg kunne ligge på siden i sengen igen, rejse mig op uden for at brumme som en bjørn i flere minutter og sidde normlat i sofaen.

Det var lovende takter, for lørdag stod den på bryllup hos min god ven BoA og hans brud Lise. Jeg havde fået fat i min bedstefars gamle stok som jeg havde med, i tilfælde af at det skulle blive lidt hårdt. Gudskelov fik jeg meget lidt brug for den.
For dælen hvor var det dejligt at være en smule mobil igen - at kunne gå omkring i nogenlunde tempo, og i det hele taget være til uden at det hele tiden gør ondt.

Som aftenen skred frem begyndte rødvin, hvidvin, øl og øvrige drikkevarer også at vise deres værd, så det var en rigtig god aften, med sjove indslag og en masse hyggelige folk.
Vi var jo nogle gamle radiomennesker som straks fandt sammen efter maden, og da ingen andre forstod vores humor og historier rejste de sig hurtigt igen og gik, så vi havde bordet for os selv.

På forhånd var jeg indstillet på at måtte tage hjem noget før, da det ikke var sikkert at jeg kunne holde til sådan en hel dag, men rent faktisk endte det med at vi var 4 som gik som de sidste klokken lidt over 3. Brudens far så også godt vissen ud på det tidspunkt, så vi besluttede at det nok var tid til at gå hjemad.

Siden da har der sådanset ikke været det helt vilde. Hver dag går det bedre og bedre, og medicin har jeg ikke haft brug for siden lørdag.
Det jeg ser frem i mod i denne uge er så en CT scannig af mave og lunger som skal vise om der er mere snavs, eller om de fik det hele hevet ud da de havde åbent.
Jeg håber naturligvis på det bedste, for den forsmag jeg har fået på det er bestemt ikke rar, og jeg tror ikke just det bliver bedre hvis det findes i resten af kroppen.
25.8.05
 
Dag 2 efter operationen
I dag blev jeg svigtet af sygehusvæsenet.
Da jeg i går blev udskrevet fik jeg et slags huskekort med hjem, hvor der stod 2 tider på; én for en samtale dato, og én for den dag jeg skulle scannes igennem, som jo altså var i dag.
Jeg skulle møde på afdelingen klokken 12:30, hvor jeg skulle drikke noget kontrastvæske i forbindelse med scanningen. Det tager en time for rigtig at virke. Herefter skulle selve scanningen tage cirka 3 kvarter.

Jeg havde fået min fatter til at være chauffør for mig, og vi ventede knap en time i venterummet før jeg gik ind til sygeplejerskerne og spurgte om de havde glemt mig.
Det havde de naturligvis ikke, og sygeplejersken ringede lidt rundt for at høre hvorfor jeg ikke var blevet hentet endnu. Hun kom ud igen med et beklageligt blik i øjnene og sagde, at hun ikke vidste hvad der var sket, men de havde ikke registreret at jeg skulle have nogen tid i dag, men først på onsdag den 31.

Det var lidt træls, for jeg havde brugt en del kræfter på at komme op, i tøjet, i bad og hele vejen op på hospitalet, og så var det bare spildt. Men det er der altså nu ikke noget at gøre ved. Jeg vil ikke gå rundt og bruge energi på at være sur over det. Det bliver man bare så negativ over.

Ellers bød dagen på den kæmpe udfordring at komme i bad, samt få forbindingen af operationssåret. Det gik nu meget fint. Selve badningen var rigtig hårdt, og kostede smertefulde øjeblikke, men det gik, og 2 timers lur senere havde jeg det meget bedre.

Her til aften kan jeg mærke at jeg har fået det bedre, og kan nu rejse mig fra liggende stilling på under 1 minut, og det gør ikke så ondt mere som det har gjort. Det er rart at mærke at jeg er i bedring.

Når alt nu kommer til alt har jeg også i dag gjort mig nogle tanker om fremtiden - om hvordan den ser ud hvis den kommende scanning viser at kræften har spredt sig. Det er bestemt ikke en hyggelig tanke, men jeg tror det er sundt at have tænkt lidt over det, så det ikke kommer som et totalt chock hvis det er. Fortsat vælger jeg at være optimistisk, og håber på at der ikke er mere end det de allerede har taget ud.
Hvis det viser sig at der er mere vi jeg tage det som det kommer. Jeg er bare glad for at så mange mennesker er rundt om mig, og især Majbritt er rigtig god til at tage det sure med det søde for tiden, selvom nyhederne ikke er lige behagelige hver gang.
For mig var der et langt skridt fra at have ondt i skridtet, til at jeg nu er blevet opereret og har mistet en testikkel, og sådanset har sygdommen kræft. Der er voldsom langt, og det er gået rigtig hurtigt. Jeg håber det bliver ved denne smagsprøve på livets ubehageligheder, men lidt lommefilosofi fortæller mig at jo mere skidt man har oplevet, jo bedre vil alt andet også føles.
24.8.05
 
Første del overstået
Først om fremmest; tak for alle de mange opringninger, sms'er, hilsner og beskeder jeg har fået alle vegne fra. Det er dejligt at vide at så mange mennesker tænker på mig.

Så er den første del af det hele overstået.
Jeg blev indlagt tirsdag morgen, og blev i huj og hast kørt til narkose, hvor jeg faldt i søvn efter diverse væsker var blevet indsprøjtet i mig.
Da jeg vågnede igen havde jeg rigtig ondt i hele den nedre del af kroppen, og flere gange fik jeg morfin for at holde det nede, og efter 2-3 timer på opvågningsstuen blev jeg kørt til en almindelig stue, hvor jeg sov det meste af tiden. Majbritt kom naturligvis så snart hun kunne få fri, og min mor kom også henad eftermiddagen da hun fik at vide at jeg var vågen igen. lidt senere kiggede svigerinden Marianne og min gode ven Uth også forbi. Det var skide dejligt med noget besøg, selvom jeg mange gange havde ondt, fik det skiftevis koldt og varmt, og bare faldt spontant i søvn.
Omkring klokken 21 kørte Majbritt hjem, og jeg snakkede lidt med de 2 gamle mænd på stuen som havde prostata-problemer.

Beskeden kom jo så også i går eftermiddags. De har fjernet den ene testikkel fordi der var kærft i den. Det havde jeg satme ikke regnet med, men det er nu en gang fact.
Den anden, som nu hedder "nummer 2", tog de en prøve af ved at klemme den RIGTIG RIGTIG hårdt med et eller andet instrument, som jeg i mine tanker tror minder om en hvidløgspresser. Og JO, det kan SAGTENS mærkes stadigvæk, og for helvede hvor er jeg glad for at jeg var i fuld narkose.

Jeg havde et par ørepropper med derop, og de har redet min nattesøvn, fra en jamrende og snorkende mand ved siden af, som ikke sov godt, og ikke kunne komme af med vandet. Det er sgu synd for ham, men jeg sov altså bare fra det hele.

Jeg blev udskrevet lige over middag i dag, onsdag, og har fået noget medicin med hjem, idet jeg stadigvæk har store smerter i de nedre regioner, men de kan nu ikke holde det hele nede.

I morgen, torsdag, skal jeg så op og have hele kroppen scannet igennem, for at se om den kræft der var i testiklen har spredt sig til andre dele af kroppen, men et svar på det får jeg ikke før den 7. spetember, hvor jeg også får svar på hvad det er for en slags kræft jeg havde i testiklen, samt prøven fra "nummer 2".

Jeg har haft ondt meget i dag, og har det fortsat. Derfor vil jeg nu gå i seng og håbe jeg kan sove lidt i nat, for jeg får brug for nogle kræfter i morgen også.

Endnu en gang tak for de mange hilsner - det er med til at holde humøret oppe :-)

Onsdag, 21:43, Jakob
22.8.05
 
Skæbnedag
Det hele startede omkring 6.-7. august.
hver gang jeg rejste mig, hver gang jeg satte mig, bukkede mig, gik, lå i sengen, hver gang jeg bevægede mig gav det et jag af smerte i "de mandlige dele", og det var i det hele taget ret ubehagleigt, og da det havde generet mig i knap en uges tid gik jeg til lægen med det. Han mente at det nok umiddelbart var en betændelse i pungen, og udskrev straks det obligatoriske pencilin, men for at være helt sikker på at det ikke var noget andet sendte han mig en tur over sygehuset til en ultralydsscanning.

Dagen før vi tog afsted til Skanderborg Festivallen kom der så en indkaldelse fra sygehuset, og det var tirsdag i ugen efter, og det var dejligt at komme til med så kort varsel, når man ofte hører ordet "venteliste" i forbindelse med den slags.

Tirsdag tog jeg op til lægen på sygehuset som scannede hele området igennem.
Bagefter fortalte han mig at han kunne se en smule på den ene testikkel, men han synes ikke rigtig at det var noget at være nervøs for. Blot for at gå med livrem og seler ville han dog sende mig videre til en anden læge som skulle undersøge det nærmere.

I fredags ringede en sygeplejerke om formiddagen og spurgte om jeg kunne komme til den undersøgelse lige omkring middag samme dag, så jeg skyndte mig at blive færdig med det arbejde jeg var igang med, og kæresten og jeg tog derop, så han kunne kigge nærmere på det.
Han spurgte lidt, hvorefter han mærkede efter, og kunne straks konstatere at der er en svulst på den ene testikkel, og det var det scanningen havde peget på var en mulighed.

Derfra er det næste skridt en operation for at åbne op for skidtet for at tage en prøve, som bliver analyseret mens man endnu sover, og med det samme afgøre om der er tale om en god eller ondartet svulst.
En ondartet vil gøre at de med det samme vil fjerne den testikkel, og samtidigt tage en prøve af den anden. Bagefter skal man også have scannet hele kroppen igennem for at se om der er noget andre steder. Dette er naturligvis også i værste instans.
I bedste instans gør den ikke noget, og i så tilfælde tror jeg bare de lader det være som det er. Det er det jeg både regner med og håber på.

Selve operationen kommer til at foregå i morgen tirsdag, og så må vi se hvor lang tid de vil beholde mig. Hvis alt går vel bliver jeg vist sendt hjem på orlov onsdag formiddag, og skal så bare forholde mig i ro i lidt tid. Så må den jo stå på lidt hygge foran fjerneren og dvd'en, sammen med hunden.

Jeg håber virkelig at alt kommer til at gå præcis som "det skal", men uanset hvad så er det blot det næste skridt i livet, og det skal vi nok komme igennem på en eller anden måde også, men det er da mange ting som man pludselig skal tage stilling til, og mange scenarier man skal have tænkt igennem.
19.8.05
 
Optaget
Så lykkedes det alligevel.
Den rare dame ringede i går eftermiddags fra CVU Vest, og sagde at hun havde en ledig studieplads til mig - "vil du have den?" - JA TAK!

Så fra 1. september læsert jeg til pædagog på Seminariet i Esbjerg.
Det var sgu dagens gode nyhed i går.
15.8.05
 
Skanderborg Festival 2005
For første gang var jeg til Skanderborg Festival, eller som den nu hedder Danmarks Smukkeste Festival.
Og når man sådan er til festival i 5 dage så er der mange indtryk der skal fordøjes, og jeg vil her prøve at dele nogle af de mange oplevelser jeg har haft, selvom det jo absolut er federe at være der selv.
Vi fik set et væld af koncerter - ikke allesammen lige gode.

Vi ankom onsdag eftermiddag til Skanderborg, og startede med at finde vej til en anvist parkeringsplads, hvorfra vi skulle tage en gratis shuttlebus til HotelT området, hvor vi havde lejet os ind i et 4-personers telt. Fremme på pladsen stod vi i kø med alle vores forsyninger af sodavand, øl, spiritus, soveposer, stole, tøj osv, i cirka en halv times tid, hvorefter vi fik at vide hvad teltnummer vi skulle bo i.
Da vi havde fundet teltet fik vi hilst på vores naboer, som boede cirka 8 cm fra vores telt (no shit). Det var Thomas og Anne fra sønderjylland - jow jow da.

Senere på eftermiddagen gik vi en tur på i området ved festivalpladsen for at danne os et overblik over det enorme område, og for at finde ud af hvor aftenens højdepunkt, Carpark North, skulle spille. Det var på stedet Den Blå Planet, og vi var på forhånd blevet fortalt at det var en god ide at komme tidligt, fordi der "kun" var plads til cirka 12.000 mennesker på denne del af pladsen, så mange plejede at gå forgæves fordi de kom for sent.

Om torsdagen åbnede den store festivalplads med Bøgescenerne, Rytmehans, Mexival og en hel masse andre ting. Der var mange forskellige boder over det hele i skoven blandt bøgetræerne, og man kunne få alt fra Biksemad over finere fransk madlavning og til fajitas med corona'er til, eller kinesisk take-away eller en gang sushi. Naturligvis kunne man også få burgere og pomfritter.
Det var et fantastisk skue at å runt i skoven på den kæmpe plads, og bare suge alle de indtryk til sig som kom. Jeg prøvede at tage billeder af noget af det, men opgav igen da man ikke rigtig kan få et billede som siger noget. Det hele ligger spredt rundt i skoven blandt træerne, så der er altid noget nyt at opleve uanset hvor man går hen. Det var fantastisk.

Lidt om koncerterne.

Carpark North
Jakob: Spillede sindsygt højt så det overstyrede en smule, og en stor del af oplevelsen blev ødelagt af masende mennesker som bare SKULLE forbi NU.
Majbritt:Rigtig fedt!Kanon forsanger
Marianne:De var rigtige gode live, det var fedt at høre deres hits, og de kører stadig i hovedet på mig.

Poul Krebs
Jakob: Altid hyggeligt at høre en koncert med gode gamle Poul Krebs.
Majbritt:Følte mig lidt gammel fordi jeg syntes han var god...
Marianne:Meget hyggeligt...

Beth Hart
Jakob: Slet ikke min smag, men det virkede som om de var dygtige.
Majbritt:Fed koncert..
Marianne:Stor stemme, stor stemme, stor stemme!

Alice Cooper
Jakob: YEAH. En af mine favoritter til at se, og jeg stod helt oppe foran. Desværre spillede han kun 2 kendte numre, men showet var fedt at opleve. Den gamle kan endnu.
Majbritt:Slet ikke mig...
Marianne:Manden siger mig ingenting, ikke engang makeup-tips kan man få fra manden...

Thomas Helmig
Jakob: Lige efter køreplanen. Tror ikke der var 10 sekunder mere eller mindre end planlagt. Men en god skrål-med koncert, måske med lidt rigeligt af de nye numre.
Majbritt:
Marianne:Rigtig godt! Alle de gode sange man kan synge med på. Det er en stor oplevelse at stå blandt så mange mennesker som bare skråler med på det samme.

Faithless
Jakob: Endnu en af mine favoritter. Jeg kendte kun 3 numre med ham før koncerten, og da jeg havde været der cirka 3 kvarter havde han spillet de 2, så jeg besluttede at gå hjem, og da jeg kom frem til vores telt kunne jeg høre at han spillede den sidste af de kendte. DOH!
Majbritt:
Marianne:Jeg sov!

Bent Fabricius Bjerre
Jakob: Hvilken herlig måde at starte en lørdag morgen (dagen derpå) på.
Majbritt:
Marianne:Lidt stort faktisk, havde en klump i halsen flere gange..perfekt til en stille formiddag.

Juncker
Jakob: Desværre ødelagde dårlig lyd i hæjraler på Rytmehans oplevelsen lidt for mig, men han havde god kontakt til publikum, og spillede fedt musik.
Majbritt:
Marianne:Jeg sov!

Kira & The Kindred Spirits
Jakob: Ikke lige min kop te, men frisk at se på.
Majbritt:
Marianne:Husker det mest for Kira's knaldrøde outfit...

Swan Lee
Jakob: Hyggelig syre-musik. Pernille Rosendahl meddelte da koncerten var ved at være slut, at dette faktisk var deres afskedskoncert, og at der nok går NOGET tid før vi hører fra dem igen.
Majbritt:
Marianne:Fed koncert! Pernille Rosendahl er så sej, så sej...

Texas
Jakob: Fedt - FEDT FEDT FEDT FEDT!
Majbritt:
Marianne:Kanon koncert, for jeg havde ingen forventninger, så det blev en stor oplevelse, og regn kunne ikke ødelægge det...Barcadi Breezerne røg også ned i en lind strøm:-)

Nephew
Jakob: COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Majbritt:
Marianne:Festivalens bedste! Helt igennem fed koncert, det er altid så fedt at være en del af Nephew's univers omkring deres koncerter og med alle de ritualer der følger med...Movie Clip slog alt!

The Powls
Jakob: En sjov og meget uventet oplevelse. Vi ventede egentlig bare på Husk, men fik grinet rigti godt at disse skøre mennesker, som opførte Tyllefløjten.
Majbritt:
Marianne:Meget morsomt!

Hush
Jakob: Meget magen til koncerten i Esbjerg, men de har nogle fede numre.
Majbritt:
Marianne:God og rolig koncert. Lyden af mandolin er så hyggelig...

The Prodigy
Jakob: For helvede da de spillede højt. Det var HELT abnormt så højt de spillede, men der var dælme gang i både lys og lyd under koncerten. Jeg så 4-5 numre, og valgte så at gå ldt videre, da jeg egentlig mest af alt ville høre Voodoo People, og præcis som med Faithless, så kom den da jeg havde lagt hovedet på puden i teltet. PIS!
Majbritt:
Marianne:Jeg sov!

Århus Symfoniorkester
Jakob: Rigtig god musik en solskinsmorgen i bøgeskoven til DK's Smukkeste Festival. Det var overordentlig hyggeligt, og en veloplagt og altid god Søren Rislund sørgede for at få smilet frem hos alle.
Majbritt:
Marianne:Perfekt til en søndag formiddag. Og en veloplagt Søren Rislund gjorde det humoristisk.

Nik & Jay
Jakob: Tekster har sgu aldrig været deres stærke side. En koncert jeg gerne ville have været foruden, set i bakspejlet. Den var for små, billige poptøser, efter min smag.
Majbritt:
Marianne:De er nogle karikaturer, de to, men det gør det også lidt underholdende at se på. Meget ens sange der alle indeholdt "ryst din røv"!

Mercury Rev
Jakob: Sjældent har jeg da hørt mage til mæææææækreligt musik. Ganske kedeligt og usmageligt. Det blev da heller ikek til ekstranumre, hvilket synes at passe det meste af publikum ganske udemærket.
Majbritt:
Marianne:Flop flop flop! En fejl-booking, og så lige før Kim Larsen!

Kim Larsen
Jakob: Den gamle med den store mund kan sgu endnu. han forstod også at feste med publikum og virkelig være til stedet i skoven, og ikke bare stille sig op og fyre 4 numre af og gå igen. Det var fedt.
Majbritt:
Marianne:God afslutning! Kim Larsen er jo soundtracket til hele ens opvækst.

Søren Rislund & Omar Mazouk
Jakob: Omars rolle var umådelig lille på scenen - det var mest for at grine af Søren Rislund at han var sat derop, fik jeg på fornemmelsen. Søren Rislund kunne i alle henseender køre hele værts-rollen hjem med stor stil selv. Han var FREMRAGENDE, og hans mange elegante formuleringer fik ofte smilet frem hos mig. Hans største bedrift var dog alligevel at skælde ud på symfoniorkesteret søndag formiddag for åben scene. DET var sjovt.
Majbritt:
Marianne:Søren Rislund var god, men burde nok have givet Omar lidt mere taletid...


BEDSTE OPLEVELSE:
Jakob: Helhedsindtrykket af arrangementet.
Majbritt:Texas
Marianne:Morgenmaden...

VÆRESTE OPLEVELSE:
Jakob: Fælles toiletter!
Majbritt:At Good Charlotte havde aflyst
Marianne:At man tit frøs...

BEDSTE KONCERT:
Jakob: Texas, efterfulgt af Nephew.
Majbritt:Nephew
Marianne:Nephew

VÆRSTE KONCERT:
Jakob: Mercury Rev
Majbritt:Mercury rev (røv)
Marianne:Mercury Rev

BEDSTE OVERRASKELSE:
Jakob: The Powls
Majbritt:At der var såadan en god stemning
Marianne:Texas

BEDSTE DETALJE:
Jakob:At der er et HAV af detaljer overalt på festivallen.
Majbritt:Sharleen Spiteris(Texas)kommunikation med publikum
Marianne:Simon Kvamm's syng med act i "Superliga".

KUNNE JEG GODT HAVE UNDVÆRET:
Jakob: Prisen på Bacardi Breezers
Majbritt: Det kolde vejr
Marianne:At tage bikini med...:-(

SÅ JEG GERNE SOM TILTAG NÆSTE ÅR:
Jakob: Mere solskin.
Majbritt:Lidt mere komik på bøgescenen
Marianne:At vi kunne samle nogle flere at tage med!(opfordring!)
9.8.05
 
Me man, me fix things - UGH!
Endnu en gang er jeg pavestolt over mine gør-det-selv-evner. Det lille "håndtag" som holder bruserhovedet oppe på stangen, knækkede i weekenden, så hver gang der skulle bades, så skulle bruseren holdes i hånden. Ikke en holdbar løsning i længden.

Så i dag var jeg på brusebadsophængningsstativjagt, og fandt et passende sæt i Bilka til 150 kroner - med stang, holder til sæbe eller noget, holder til brusehovedet, slange, og diverse fastgøringsmidler - meget fint til prisen.

Her efter aftensmaden skulle jeg så igang med at sætte det op, og som en ægte mand startede jeg med bare at skulle det hele ad, så det ihvertfald ikke kunne samles igen - no way back.
Da jeg så skruede slangen af blandinsbatteriet viste det sig at den nye slange ikke passede på gevindet - FUCK, panik. Men det viste sig så at der eksisterede et sammenkoblingsmodulelement agtig dims, som bare var skruet af sammen med den gamle slange.

Ejer af en papegøjetang er endnu ikke noget jeg kan skrive på inventarlisten, så turen gik op af trappen til overboen, som har en STOR værktøjskasse, og han havde både den og en rørtang, og sammen lykkedes det os at få skilt skidtet ad, på trods af adskillige års skidtophobning i samlingen.

Tilbage på badeværelset måtte jeg konstatere at et nyt hul i væggen, cirka 4-5 cm over det eksisterende, også var nødvendigt. Så nu er der 2 huller som ikke bliver brugt, da jeg sidste sommer måtte hæve det eksisterende sæt med 20 cm, for at have en chance for at stå oprejst under bruseren.
Nyt hul blev boret uden problemer, skidtet blev skruet fast med diverse dimser, værktøj ryddet op, affald smidt ud sammen med gammel bruser (absolut ingen vej tilbage), og så skete det vidunderlige man altid håber på sker - DET VIRKEDE. Der kommer vand igennem, og brusehovedet kan indstilles til flere slags stråler - kinky - og det hele er tæt, og det ser endda ganske fint ud, når det sådan er helt nyt og usnavset.

Endnu en gang føler jeg mig som en rigtig handy-man :D
7.8.05
 
YEAH BABY
Beklager Jeppe, men når EsbjergFB er i det humør, så går det galt for hold som Silkeborg :-)
5.8.05
 
Efterlysning
Hermed efterlyses et højtryk.
Højtrykket er sidst set i nærheden af Danmark i midten af juni måned.
Jeg opfordrer alle til at kigge efter i udehuse, garager og i kælderskakter og lignende, hvor højtrykket eventuelt kan have gemt sig. Somregel ses højtrykket som et stort H på himlen.
Højtrykket skulle gerne være på sin vante plads henad mandag-tirsdag, for nu er der
kun 5 dage tilbage til det går løs...
3.8.05
 
Sikkerhedsinstruktioner
Følgende besked om en "arbejdsulykke" dukkede op på info-skærmen tirsdag morgen:

Medarbejder klemte sine fingre da han ville rette fejl i maskine.

Tiltag:
Der opfordres til altid at afbryde nødstop før fejl rettes i en maskine.


Afbryde nødstop? Er det ikke ligesom at sætte to minus'er sammen?
1.8.05
 
En våd fornøjelse
3 timer i silende regnvejr på Esbjerg Stadion sammen med knap 10.000 andre tilskuere for at se EfB tabe 2-3 til Brøndby, i en yderst spændende kamp, søndag eftermiddag.
Vi snakkede om før kampen hvorvidt vi virkelig skulle tage derud hvis det regnede, men det gjorde vi, og vi blev våde fra inderst til yderst, og her til morgen er mine arbejdssko stadigvæk våde. Godt man har regntøj som ikke er vandtæt.
Men hva - man støtter jo op om sit hold i både medgang og modgang ikke?

Powered by Blogger