Jokihs dagbog
30.11.04
 
Julefrokost
...det er noget man nu om dage holder i oktober, november, januar og februar, fordi ALLE har for travlt til at holde det i december.
Som resultat heraf skal jeg ikke til en eneste julefrokost i december, men bliver hjemme og ser Jul på Kronborg - fantastisk.
Til gengæld var jeg til en julefrokost den 19. november og skal til en igen den 29. januar.

28.11.04
 
Hvad skal jeg dog bruge alle de penge til?

WOW!


26.11.04
 
Grænsen er næsten nået!
Jeg er på det seneste blevet voldsomt iriteret på diverse fjernsynskanaler, fordi de er begyndt at sætte reklameskilte for andre udsendelser på midt under et program. En ting er når de afbryder et program for at sende reklamer det er iriterende nok som det er, men nu er de altså også begyndt at knalde skilte op midt i programmet.
JEG SKAL NOK SELV FINDE UD AF HVAD VI VIL SE I FJERNSYNET.
Jeg behøver ikke blive mindet om at der kommer "heksene fra waren manor" (eller hvad det nu hedder) klokken 21 (eller hvornår det nu kommer).
Jeg tror seriøst at de er ude på at se hvor langt de kan skubbe tålmodigheden hos det tv-elskende danske folk. Næstefter kommer reklamer UNDER udsendelserne - trust me!

Hvad synes du - iriterer det også dig?

25.11.04
 
Æ mier arbææd
Efter 4 dages vikariat på Lego er der åbenbart så lidt gang i den deroppe, at der ikke er arbejde til mig i morgen. Det gør nu heller ikke så meget. Jeg skal op lidt over klokken 5 (JA OM NATTEN) for at komme derope til mødetid, og hvis jeg skal være helt ærling, så bliver jeg sgu lidt vrissen nogen gange hvis jeg ikke har fået min gode nattesøvn. Det er nu ellers gået fint denne gang.
Der blev varslet fyrringer i dag. 80 mand skal skæres bort, og stemningen var ret trykket, selvom vi fik at vide at ingen fra det hold jeg har været på, bliver fyret.
Det gør nu egentlig ikke så meget at der ikke er arbejde i morgen - jeg napper mig en fridag, får sovet lidt ud, vasker lidt tøj, laver noget godt til aftensmad, og får spillet lidt Railroad Tycoon 3 som jeg er blevet så vild med.
Det er min plan for i morgen.

Dagens sjove historie (fortalt af en jeg mødte i dag):
Hans dreng havde været til fodbold i en indendørshal, og ham og en anden havde stødt hovederne ind i hinanden for fuld tryk, idet de ikke havde set hinanden da de kom løbende. Drengen besvimer, og bliver straks hjulpet på benene af pædogoger og venner, og de sætter ham ude i gangen på en bænk så han lige kan komme til hægterne igen. Idet han rejser sig knalder han hovedet op i en rød "brandslangeboks" som hænger lige over hovedet på ham.
Samme morgen var han blevet smidt ud fra af sin mors lejlighed, så som han havde sagt til sin far om aftenen: "Jeg hopper bare i seng - det er vist ikke min dag det her".
22.11.04
 
QUIZ
På en skal fra 1-10 (10 det bedste), hvor meget ligner disse 2 så hinanden? 
Ja det gør det...
På arbejde i dag hørte jeg 2 af de ældre damer snakke om hvad den ene af dem skulle servere for et mindre selskab (familie) en gang i den kommende uge. De fik nok nævnt de første 15 retter som hørte under deres kategori "det smager jo altid godt".

20.11.04
 
A har ondt i mi HURH!
Den stod på by-aften med gutterne fra folkeskoletiden - vi har holdt sammen siden da, og i går skulle vi så endnu en gang i byen sammen.
Vi mødtes klokken 18 på Café Frederik og fik rigtig god mad og en 0,7 L juleøl - MUMS.
Omkring klokken 20 gik vi ned for at spille pool. Vi fik de 2 borde vi havde reserveret, og alle andre borde var også optaget, så det var godt vi fik reserveret.
De spillere der spiller der nede har åbenbart deres eget skab til udstyret, og en af gutterne kunne dog heller ikke døje sig for at gå i baren og spørge om de havde fundet hans nøgle til skab nummer 4 - bare for at prøve. 4 sekunder senere kom bartenderen ud med en nøgle til skab nummer 4, og så var der jo ikke andet for end at holde masken.
Efter cirka en times spil skete der noget som lagde en kraftig dæmper på stemningen. En mand kom ud fra et af de andre lokaler og blødte kraftigt fra hovedet. Hans trøje var indsmurt i blod og flere af hjælperne ved ham havde også blod på tøjet. Der havde været slagsmål. Åbenbart havde 2 mænd ikke været helt enige om hvem af dem der så bedst ud, eller noget i den retning. Den ene tager en billard kø og slår den anden. Dennes kammerater holder ham så for at han ikke skal komme i slagsmål, og mens de holder ham kommer den første mand hen og smadrer en tom bacardi lemon flaske i hovedet på ham - derfor den store mængde blod. Det var lidt underligt at stå der midt i det hele. 10 minutter efter kom politiet, men der var tilsyneladende ikke nogen som ønskede at anmelde noget, så de gik igen.

Efter pool tog vi op til en af de andre og holdt drinks fest; små kolde, buddy lolly'er, isbjørne og mange andre drinks blev kreeret, og for dælen de smagte godt. Vi fik drukket 2 ud af de 30 indkøbte øl.
Henad klokken 2 tog vi i byen, og kiggede lidt rundt på flere steder. Der var en pæn mængde mennesker i byen. På Papas Cantina havde vi meget sjov, for sprutten var gledet godt ind efterhånden, og udfordringerne for hvem der kunne komme i snak med hvem kom i gang. Blandt andet mødte vi en tro look-a-like fra Magnus fra HUSET. Det fik han naturligvis også at vide.
På vej gennem byen for at møde vores chauffør der skulle køre os hjem, stødte vi i Danmarksgade på 2 grupper unge invandrere som var ved at komme op og tottes. Vi sneg os udenom så godt vi kunne, og undgik da også fint at blive blandet ind i noget snavs.
Jeg husker at jeg så at klokken var 04:44 da jeg lagde hovedet på puden. Jeg sov 5-6 timer, men havde det så varmt og stor snurren i hovedet at jeg valgte at stå op. Men jeg har da fået en del lavet i dag. Har blandt andet fået sat mit computerbord op, og til sluttet min computer, så nu føles Esbjerg lidt mere som hjem igen. Jeg har ikke flere ting i Århus. Nu er det hele her.

Min kæreste spurgte mig: "Er det ikke sørgeligt at hele ens liv kan være i en trailer"?
Det mener jeg faktisk ikke, for det betyder vel at det ikke er ting der er afgørende for om jeg har det godt, for ret mange ting har jeg jo ihvertfald ikke ;-)
Det var ellers en spændende tur fra Esbjerg til Århus torsdag formiddag da det stadigvæk blæste med kulingstyrke. Især spændende var VejleFjord-broen, men volvoen klarede det i fin stil, og nu hedder postnummeret atter en gang 6705.

17.11.04
 
En skam med >>HUSET<<
Nu har jeg i alle 10 uger (eller hvor lang tid det nu har kørt) fulgt med i HUSET på TV2, og i aftes skulle lejlighederne så sælges på auktion. Der var bare ikke en eneste som bød på dem, så derfor måtte selskabet som havde solgt lejlighederne til TV2, købe dem tilbage for et beløb en anelse højere end de havde fået for dem i første omgang - men okay, nu var de jo også renoverede.

Jeg synes det var synd og skam at der ikke var nogen der bød på dem, for det var da nogle fede lejligheder de havde fået lavet på hver sin måde. Og udsendelsen i sig selv synes jeg også har været enorm fed. Det var ikke et reality program som ventede på at uopdragede mennesker skulle kaste sig i hovedet på hinanden og begynde at skændes, og fokusere på det som et andet TVDK program. Programmet handlede først og fremmest om at lave noget selv, og jeg synes da min motivation for at prøve at lave den slags selv, er blevet højere efter programmet. Desværre har jeg ikke lige noget at renovere her og nu.

Det korte og det lange: Godt program - ærgelig slutning.

16.11.04
 
Hvem bider mest på?
Den anden dag kom historien frem om Prins Joachim som angiveligt har kørt 170 km/t på motorvejen. Både BT og Ekstrabladet bragte den historie, og det er der jo ikke noget unaturligt i.
Men det glæder mig dog at kunne se forskellen på de 2 blade, når man i dag i BT kan se at de har taget skridtet videre for at se hvor historien i virkeligheden kom fra. Den kom så fra en fartgal paparazi fotograf, som i 1984 kørte en 13 årig dreng ihjel i sin hassarderede kørsel, da han havde stjålet en firmabil i Birkerød.
Jeg synes det er fedt, at BT nu er begyndt at kigge på at historien kommer fra en person som udelukkende ønsker at skabe had til kendte mennesker, ved at fotografere dem fra lang afstand. Måske en mand som ikke kan klare den direkte konfrontation med virkeligheden - hvad ved jeg.

Den anden side af sagen er så, at jeg mener at det er komplet uansvarligt af prinsen af køre så hurtigt på motorvejen med børnene på bagsædet. Han ved jo godt han ikke kan straffes, men det bør han ikke udnytte på den måde som han her, helt åbenlyst, gør.

13.11.04
 
Penge ind, tak!
Jeg sad her til formiddag og havde ikke så meget at give mig til, så derfor flippede jeg gennem kanalerne på fjernsynet. Der var ikke noget som helst der var værd at glo på. Tegnefilm, infomercials, soap operas og så videre..
Så faldt min opmærksomhed imidlertid på et program på TV DK - der var quiz DIREKTE i fjernsynet. Man skulle gætte et ord på 10 bogstaver, og bogstaverne var så "blandet", og så skulle man gætte ordet. Hvert opkald kostede 4 kroner + alm takst på telefonen. For så at komme med hints til hvad ordet kunne være sad galningen på skærmen, lezbende og fimsende, og kom med små clues til hvad ordet kunne være. De skulle have cirka 5-8 minutter til at gå mellem hver quiz, så flest mulige kunne nå at ringe ind.
FØJ hvor var det ringe at se på. Ikke kun Fimse som vært på programmet, men det STANK bare langt væk af "ring ind og doner 4 kroner alle sammen". Her er bogstaverne til ordet man skulle gætte i en af quiz'erne. Man skal jo nærmest være medlem af Menza for at gætte den slags - NOT!

12.11.04
 
Squash
I dag har jeg været ude og spille squash med min makker Uth. Vi spillede i 2½ time, og for HELVEDE det kommer til at gøre ondt i morgen.
Desværre kan jeg ikke en gang tage æren for et eneste sæt. Jeg fik 3 eller 4 point i de fleste, men i det sidste kom jeg dog helt op på 7 point. Hatten af for der værdige vinder.
Jeg må nok øve mig lidt endnu.

11.11.04
 
Ting jeg var glad for i dag!
Synes lige jeg vil prøve at komme mig lidt over min negativitet fra den anden dag, so here goes:

I dag er jeg glad for at:

Det var ligehvad jeg kunne finde på at jeg var glad for i dag.


9.11.04
 
Små iritationer...
Mens man venter på at få "ja" eller "nej" til et job man har søgt, kan man godt blive lettere iritabel. F.eks. når folk bare smidder alt deres affald på gaden. Det være sig slikposer, drikkebægrer fra McD, hele og halve franskbrød, aflagte madpakker i sølvpapir og ISÆR servietter. Jeg ved ikke hvorfor netop servietter oftere finder vej til siden af vejen, end alt muligt andet. Min hund har ihvertfald udviklet en appetit for dem, og på eftermiddagens gå-tur fik hun spist omkring 5-7 servietter. Det kan godt være jeg skal rationere hendes aftensmad lidt mere med alle de servietter, men for helvede da - hvor svært er det lige at kyle dem i skraldespanden eller i en lomme indtil man kommer forbi en skraldespand!!!

Dagens lille negative indslag fra mig - beklager at du måtte lægge øre/øjne til. Jeg kommer stærkt igen senere i denne uge, hvor humøret forhåbentlig er lidt bedre.

8.11.04
 
Fra bogen jeg læser...
På rejse mod evigheden møder du mange omstændigheder, situationer og udviklinger i livet, og nogle af dem kalder du uønskede. Det første de fleste mnennesker gør i sådanne øjeblikke, er det sidste du bør gøre, nemlig at forsøge at regne ud hvad det hele betyder.
Nogle mennesker tror at tingene sker af en årsag, og så prøver de at finde ud af hvad årsagen er. Andre siger at vise ting er "et tegn", og de prøver at forstå hvad dette tegn fortæller dem.
På den ene eller den anden måde forsøger mennesker at finde mening i livets begivenheder og oplevelser. Men sandheden er at intet giver mening overhovedet. Der findes ingen indre sandhed skjult i livets møder og oplevelser. Hvem skulle skjule den der? Og hvorfor?
Hvis den var der for at I skulle opdage den, ville det så ikke være langt mere effektivt at gøre den åbenlys? Hvis Gud havde noget at fortælle Jer, ville det så ikke være lettere (for ikke at sige venligere) blot at fortælle jer det frem for at gøre det til et mysterium som I var nødt til at løse?
Sandheden er at der ikke er mening med noget, bortset fra den mening du giver det!
Neale Donald Walsch fra bogen Samvær Med Gud
5.11.04
 
Farvel

Anne Sofie (1997-2004)


4.11.04
 
Underlige dage...
I går var en meget mærkelig dag.
Jeg stod op klokken 6 for at se Kerry blive den næste præsident for USA. Det lykkedes så desværre ikke helt for ham - kom igen.
Kørte til Århus over middag, efter at have fået 10 min på øjet. Da jeg kom herop besøgte jeg en jeg kender, og vi snakkede vældig hyggeligt i næste 2 timer. Da jeg endelig kom hjem fandt jeg ud af at en fyrværkerifabrik i Kolding netop var eksploderet - voldsomt. Det er jo ikke just hver dag at den slags sker. En kammerat dernede havde lovet at sende mig nogle billeder derfra, men det må han have glemt, for han har ikke været online i eftermiddag.
I aftes var jeg bare herretræt, så efter at have fået en enkelt øl hos naboen gik jeg ind til mig selv, og gik næsten ud som et lys da jeg havde slukket fjernsynet. Blev vækket klokken 09:34 her til morgen, af min mor - NATURLIGVIS.

2.11.04
 
Valgdag
Så skal der ses valg fra USA.
I morgen tidlig slæbes dynen ind i stuen, så vi kan ligge og småsove og få morgenmad, og se hvordan amerikanerne stemmer.

Hvem ville du stemme på?

1.11.04
 
Forandringer
Når et menneske fortæller dig at han/hun vil lægge sit liv om, og tage en ny beslutning i livet, hvordan reagerer du så?
Fortæller du vedkommende om du synes det er rigtigt eller forkert at gøre det? Og i så fald, er det så rigtigt eller forkert i forhold til hvordan DU ville handle, eller sætter du dig ind i vedkommendes situation, før du bestemmer rigtigt og forkert?
Eller accepterer du forandringen og støtter vedkommende i det, uanset hvor "dumt" denne forandring fremstår?

Man lærer meget af/om de folk man taler med, når der sker sådanne forandringer i sit liv!


Powered by Blogger