Jokihs dagbog
25.5.04
 
Gæt et skilt
Jeg fandt dette skilt for nogle år siden.
Prøv at gætte hvad det betyder :-)
skilt.jpg
 
Gud for en dag
Hvis DU nu var gud for en enkelt sætning, hvad ville din besked til os mennesker så være?
24.5.04
 
Hvad livet ikke bringer...
Ja selvom det ikke gik så skide godt til eksamen, så har dagen ihvertfald taget en drejning til det bedre.
1 times tid efter jeg var kommet hjem dumpede en mail ind, som fortalte at jeg har vundet et gavekort på 500 kroner til Magasin, fordi jeg har deltaget i en AC Nielsen analyse. Jamen tak da.
1 time efter dette ringede en god kunde og sagde at hun igen skulle bruge min gyldne ryst til et job. Dejligt - penge i kassen og noget nyt tøj på kroppen. Det KUNNE jo være at eksamen måske var gået bedre end jeg tror, og at dette faktisk er en vidunderlig dag. Ved snart ikke hvad jeg tør tro på...
 
1. eksamen overstået!
Hvorfor er det at matematiklærere altid synes de liiiige skal finde på et par ekstra svære måder at forumlere eksamensopgaver på, så de intet ligner dem man hidtil har regnet og øvet sig på?
Nå, men det gik da nogenlunde, men mere end et 6-tal bliver det sgu nok ikke til.
20.5.04
 
De små ting
Vi værdsætter altså alt for lidt de små ting i livet, så som at have en volvo der kan:
åbne 3 ud af 4 el-ruder
låse 3 ud af 4 døre med centralåsen
køre uden at motorhjelmen smækker op i forruden
tænde blæseren på forruden
køre 10 km på literen

Se DET er de små ting :-)
19.5.04
 
Dagens DOH!
Var ved at gøre rent på mit kammer, da min virusscanner råbte "jeg har fanget en virusmail" lige op i hovedet på mig.
Jeg trykkede, som jeg plejer at gøre, shift+del, og med det samme ja til "er du sikker"-meddelelsen. Desværre stod markeringen ovenpå mappen med det sidste halve års gemte meddelelser, og dermed røg HELE denne mappe ud - permanent. Jeg nåede endda at se at der stod "denne handling er permanent og slettede mails kan ikke fortrydes, før jeg trykkede på ja! FLOT!
 
Brokker nationen
Tænk en gang om du ved dagens afslutning takkede for alt det du har, istedet for at beklage dig over det du ikke har...

Absurd tanke?
17.5.04
 
Vise ord!
"Tro det du ønsker, følg dit hjerte og din sjæl, der hvor de fører dig hen.
Men lad være med at påtvinge andre dine synspunkter, og prøv slet ikke at gøre det med magt."
13.5.04
 
Frederik dog...
Tænk en gang - ved festen i Vega i aftes havde Danmarks Kronpris Frederik ikke slips på (GISP).
Hvad er verden dog kommet til? Tænk at han kan gå i byen uden slips, og med halvvejs åbenstående skjorte.

TOPNYHED på TV2 her til morgen...agurketiden begynder åbenbart tideligt i år, eller også har TV2 virkelig bare fuldstændigt mistet jordforbindelsen, når man anklagende kan sige at kronprisen har været i byen uden slips.
12.5.04
 
Sygdom i kroppen
Hvorfor drømmer man så syrede ting når man har feber?
10.5.04
 
Foredrag med Neale Donald Walsch
I morgen skal det så ske. Jeg skal møde den forfatter som har betydet mest for mig, siden jeg begyndte at læse hans bøger for cirka 3 år siden.
Han hedder Neale Donald Walsch, og i morgen holder han foredrag i København.

Han har skrevet bøgerne Guddomlige Samtaler 1, 2 og 3, samt flere andre bøger i samme genre.
Bøgerne blev til på baggrund af en kæmpe frustration som han havde. Han var træt af sit liv, og alle de uretfærdigheder livet bød ham. En nat var han så frustreret at han ikke kunne sove, og han satte sig ned og skrev et vred brev til Gud. Herefter fik han yderst detaljerede svar på ALT han gerne ville vide om hvordan livet fungerer og er ment. Det er meget svært at forklare i korte vendinger, men alle spørgsmål man kan tænke sig bliver besvaret, og de generelle træk i budksabet er:
- Du skaber selv det liv du gerne vil have.
- Intet sker tilfældigt i dit liv. ALT har en mening.
- Der findes ikke noget "ondt" i verden, for hvordan kan du vide hvad der er godt, hvis du ikke også ved hvad der er ondt.
- Vær den forandring du ønsker at se i verden.

Jeg kan anbefale ALLE at læse Guddomlige Samtaler 1, for at se om det er interessant. Hvis ikke, kan man jo bare lægge bogen fra sig igen, men ellers er der tonsvis af inspiration til dit liv, og det skal siges med det samme, at det ikke har noget med nogen religion eller noget at gøre.
Bøgerne er simpelthen fantastiske - intet mindre. Jeg har ikke levet mit liv på sammen måde siden jeg gik igang med at læse dem. Og jeg er ikke blevet religiøs eller hellig på nogen måde. Jeg vælger bare at anskue alt hvad der sker i livet på en anden måde.

Læs dem, og du vil blive beriget på en hvilken som helst måde du vælger :-)
Hvis du har lyst til at se lidt mere, er her en række videoclip med ham:
Videoclip med Neale Donald Walsch
 
Flytning overstået!
Det var en hård bededagsferie. Hele fredagen gik med at flytte fra Peder Gydes Vej til Skolebakken. Turen var ikke lang, men tingene skulle jo med.
Lørdagen middag, mens de andre var på arbejde, brugte jeg tiden på at slå græsplænen 2-3 gange. Den havde fået lov til at vokse sammen med resten af haven, så det var ikke just nogen nem fornøjelse. Mine arme var ret slappe bagefter.
Søndag tog vi os en lang og varm dag i haven:
Forhaven
Også vores hund, Soffi, havde fundet sig til rette i sin nye have:
SoffiIHaven

Men da jeg så skulle hjem til Esbjerg skete der noget uventet. Jeg ville lige hælde lidt vand i køleren på volvoen, som faktisk var tom. Dette kunne måske forklare hvorfor motoren altid bliver ekstrem varm når jeg kører. Da jeg ville smække motorhjelmen i igen knækkede den lille fjeder som låser hjelmen fast til stellet, og hjelmen kunne derfor ikke lukkes. CRAP.
FarMartin illede mig til hjælp, men det eneste vi kunne gøre var at binde noget snor om motorhjelmen, så den ikke sprang op på turen hjem til Århus. Det holdt, gudskelov. Men en regning fra et autoværksted til den fattige studerende skal det jo nok blive til.
Det blev generelt en frustrerende eftermiddag/aften: EfB tabte 4-1 til AGF, volvoen gik i stykker, og da jeg kom hjem til computeren blev jeg hevet med til en CounterStrike kamp, og den tabte vi stort. Alt i alt en frustrerende dag.

Hvordan generobrer man bedst humør sådan en dag?
5.5.04
 
Torden over Århus!
En eftermiddag med en del rumlen i luften er overstået. Det gav en del regn, men ikke så meget så huset ikke stå her endnu - gudskelov da :-)

Efter skole i morgen kører volvoen atter en gang mod Esbjerg, og fredag skal vi flytte for Majbritt som har fået en 100 m2 bolig på Skolebakken i Esbjerg. Det bliver dejligt for hende at komme væk fra den gamle mavesure mand hun bor til leje hos nu. Han kan ødelægge enhver positiv tanke. Hvorfor være glad, når man kan brokke sig over alt der findes.
Det er faktisk utroligt at det lykkedes at finde den lejlighed hun nu skal flytte til. Der er ikke mange der gidder at have en hund boende i et lejemål. Tror mest det skyldes uvidenhed og fordomme om hunde, men ham her ringede første gang annoncen var i avisen, og han var den eneste der ringede, så det må jo være meningen at hun nu skal flytte derhen. Majbritts søster, Marianne, flytter også med derhen. Så må vi håbe de kan holde husfred.

På vej til skole i dag kørte jeg af Jyllands allé, da jeg så at en mand fra en sidevej havde svært ved at finde hul i trafikken. Jeg holdte lav fart og vinkede ham ud. Han så ret stresset ud, men smilede glad til mig da han kom ud foran mig.
Hvor er det små ting der skal til i hverdagen for at gøre en anden person glad. Prøv det, hvis du har lyst :-)

Min gamle reserve-bedste, Kaja, blev i dag indlagt på sygehuset i Esbjerg, hvor hun skal have endnu en knude opereret ud af ryggen. Det er ikke rart at tænke på det hun skal igennem, men jeg vil besøge hende for at se om jeg kan bringe hende en smule glæde.
2.5.04
 
Sejr til EfB
Hvor er det dog herligt at sommeren er så godt som kommet. I den forgangne weekend har det ihvertfald været svært at mærke det modsatte. Dejlig varm weekend i Esbjerg.
Det mest ophisende jeg var ude for i denne weekend var nok fodboldkampen mellem EsbjergFB og ViborgFF søndag eftermiddag. Dejligt vejr, og knap 9.000 tilskuere var på Esbjerg Stadion, og vi blev alle vidner til en rigtig fed kamp.
Majbritt, Marianne og jeg havde forvillet os ned blandt EfB's fanklub, og når man står der, så synger man altså hele tiden, og det var da en dejlig afveksling til det sædvanlige. Esbjerg vandt 2-0 og er dermed atter på guldkurs som nummer ét i SAS-ligaen. Stillingen i SAS-ligaen

De nye fartgrænser trådte i kraft fredag morgen, og fredag eftermiddag kørte Majbritt og jeg til Esbjerg fra Århus. Vi mødte en del politi på vejen, men ikke noget som så specielt aktivt ud. Dog blev der målt fart ved dtc-afkørslen ved Vejle.
Da jeg her søndag aften igen kørte til Århus var det som om politiet var sunket i jorden igen. Ikke en ENESTE bil eller noget, og jeg, som altid kører 110 km/t pga. benzinøkonomien, blev igen overhalt af alle.
Så min konklussion på de nye fartgrænser må være, at det er uhyggeligt få der overholder de 110 på de strækninger hvor man skal det.

Powered by Blogger