Jokihs dagbog
29.3.04
 
Dagen med en smule succes!
Så oprendt endnu en herlig dag i Danmark.
Endelig lykkedes det mig at få lidt succes i Matematik i skolen. Det var en laboratorieøvelse, hvor vi skulle måle spændingen over nogle modstande og en spole. Naturligvis skulle vi også regne ud hvad det forventede resultat blev, og så se om det rent faktisk passede - det gjorde det sørme, og det er jo rart når man har den slags succesoplevelser.

Her til aften blev det til lidt spil med drengene, og lidt chat med et par andre venner.
Bla. snakkede jeg med Adam Lehn, som fornyligt blev far til Liv, som den første i min omgangskreds på min alder. Han skrev til mig:
"Igår sad jeg med hende i en time oppe i soveværelset, hvor hun bare skreg og jeg var SÅ træt af - så faldt hun i søvn i mine arme, så sad jeg bare der og kiggede på hende i 30 min. Og så var hun jo alligevel den dejligste!

Er livet ikke herligt? Det synes jeg ihvertfald :-)
28.3.04
 
Afslappende weekend overstået!
Det var da nok en af de mest afslappende weekender jeg længe har haft. Fredag aften gik med besøf af 2 fellow students, og vi sad og spillede til klokken cirka 4 om natten. Det var ret hyggeligt, og mon ikke vi gør det igen en gang.
Lørdag var jeg ude at gå en dejlig lang tur til skolen for at hente min cykel, men det var sådanset også det. Lørdag aften gik igen med spil - denne gang sammen med OOC drengene. I dag søndag har jeg absolut INTET lavet. Det er faktisk rart ikke at lave ret meget. Man føler sig ihvertfald udhvilet, og måske også en smule rastløs.
Jeg ser meget frem til på onsdag hvor jeg skal mødes i byen med en god ven. På torsdag kommer Majbritt og Soffi op og ser til mig, og fredag aften kommer endnu en god ven op og holder os ved selskab. Det skal nok blive hyggeligt.
Jeg har bestemt at jeg vil ud og have lidt frisk luft i aften, for i det mindste at have lavet et eller andet i dag. Det bliver nok til en lille gå-tur.
25.3.04
 
Velkommen til min nye dagbog.
Denne udgave skulle gerne være lidt lettere at lave for mig, hvilket forhåbentlig også giver sig udtryk i lidt flere posts.
Det er min gode ven Poul Svendborg som har henvist mig til denne måde at lave en slags dagbog på.

Dagen i dag startede ganske udemærket. Skulle først møde 09.45, og da jeg skulle til og afsted på cyklen kiggede jeg ud af vinduet og så at solen skinnede. Herefter tænkte jeg "det ser da ret varmt ud udenfor i dag - jeg behøver ikke at have handsker på". På vej til skole måtte jeg revurdere min beslutning og sagde højt til mig selv: "Well that was a NICE disition dumbass". Det var dælme en kold omgang, men jeg fik da knoklet mig både i skole og hjem igen med frysende hænder.
Ellers var det faktisk ikke fordi skoledagen var specielt spændende. I ELT (elektronik) var der laboratorieøvelser om lavpas filtre - ikke noget jeg ikke havde haft før så det blev hurtigt gennemgået.
I MAT (matematik) stod den sørme også på laboratorieøvelser. Denne gang noget med at måle strøm efter en modstand og en spole/kondensator, og så regne ud om det rent faktisk kunne passe. Vi var 4 i gruppen til at løse opgave, og vi fik INTET lavet, da det ikke just var det nemmeste. Der var vist en del andre som heller ikke havde så let ved det, for underviseren var ihvertfald ikke let at få fat i, så vi fik faktisk ikke lavet meget af det. Så må vi løbe ekstra stærkt på mandag.

Her til aften venter bare en afslappende aften foran computeren, og en gang OldSchoolMaps på OOC servere - NAJS :D

Powered by Blogger