Jokihs dagbog
15.2.07
 
Jokih er "back online"
Det har været en hård omgang, men nu er jeg tilbage online, og jeg dirrer allerede for at skrive min første post om TV2's dokumentar den anden aften, som jo har skabt nogle overskrifter - ISÆR hos TV2. Mere om det senere.

Det er bare dejligt at være online igen.
Af ren kedsomhed om eftermiddagen har jeg fået set nogle af mine gamle VHS film. Jeg var slet ikke klar over at jeg var så afhængig af nettet, men det må jeg desværre indrømme at jeg nok er. Det har ihvertfald været en halv-hård tid at kommen igennem.
7.2.07
 
Uden net
Ja så kappede de sgu livlinen fra mig til verden.
Midt i et spil football manager søndag eftermiddag, og væk var den. Det føles helt mærkeligt, men det kan også være det er en meget sund proces at prøve at være uden.
Og desuden er jeg jo så heldig stillet, at både min arbejdsgiver og min skole har internet, så helt kommer jeg jo ikke til at undvære det.
CyberCity har meddelt at de kommer d. 15. februar og sætter det op.

Det sneede lidt i aftes i Esbjerg.
Konen og jeg sad og så fjerner, og opludselig gav det et brag fra gaden.
Det var 2 biler som var kørt sammen lige uden for vores hus. Der holder parkerede biler på begge sider af vejen, så kun én bil kunne slippe igennem. De var åbenbart bare ikke helt enige om hvem af dem det skulle være. Den ene var en varevogn med lad, og den anden en ældre Citroen med mor, far og et barn. Forlygterne og kofangeren røg på Citroen'en, men ellers skete der vist ikke nogen personskade.
Jeg selv og en anden nabo var ude og feje lidt glasskår op fra vejen bagefter, for ellers er det jo os som kører på dem til dagligt. Selvom vi stod midt på vejen og fejede, lykkedes det 2 unge "Brian'er" at komme ræsende om hjørnet, og være tæt på at køre os ned. De kunne ihvertfald ikke forstå at vi stod der og fejede midt på vejen, og de opførte sig RET tåbeligt, efter min mening.
3.2.07
 
Jokih og strømmen
Efter flere uger uden strøm i halvdelen af huset, var elektrikkeren for nogle uger siden forbi og sætte nye ledninger op, istedet for de gamle stofledninger. Det tog ham en halv dags tid, og så havde vi igen strøm. ihvertfald indtil i går eftermiddags.
Jeg var i skoven med vovse, og på vejen hjem fik jeg handlet et par pærer, så jeg også kunne få tændt udendørsbelysningen, som han satte op ved samme lejlighed. Det virkede dog ikke, da jeg fik sat en pære i, og lyset indenfor virkede heller ikke. Alle sikringer blev tjekket, men det lod ikke til at være der problemet var.
Jeg ringede til udlejeren, som knapt troede sine egne ører. Han ringede fluks til elektrikkeren, og en lille time efter kom han, og han kunne åbenbart se en sikring som var gået. Det kunne jeg bare ikke se at den var, men han fik da lavet strøm igen, og han vil komme forbi mandag og tjekke det igen, for det skal jo ikke blive ved med at slå fra. Jeg er snart ved at være træt af det.

CyberCity skrev en sms til mig igår. De kommer den 15. februar og tilslutter min nye forbindelse. Det bliver godt - hvis det da virker. Det er der jo mange ting i dette hus som ikke rigtig synes at gøre.

Da jeg havde fri i går, fik holgi og jeg spillet vores Football Manager 2007 i omkring 5 timer. NØJ, det var godt.
Desværre svigtede mit humør mig lidt i aftes. Ved ikke lige hvad det var, men jeg gik i seng lidt over 21 og læste lidt i min bog. Bagefter kunne jeg ikke sove.

I dag fik jeg igen spillet lidt Football Manager i formiddags, og så kom jeg igang med et lille projekt. Jeg ville rydde op i soveværelset.
Den ene ting førte til den anden, billeder skulle hænges op, og det greb lidt om sig, så det blev også til ommøblering af entré'en, hvilket sikkert ikke huer konen - nu må vi se når hun kommer hjem. Alt i alt brugte jeg et par timer på at rydde op, flytte rundt, og nusse med ditten og datten.

Inden længe forventer jeg at lave en ny blog. Jeg er lidt træt af blogger.com, og når man nu har en brugervenlig blog, gratis, via one.com, så kan jeg lige så godt benytte mig af det. Jeg skal lige have justeret lidt udseendet, og så skal du nok høre nærmere.
Jeg tror at bloggen bliver det eneste jeg vil have på min hjemmeside, for jeg får aldrig lagt nye menupunkter ud, og det andet der ligger er sgu ikke særlig interessant. Nu får vi se.
1.2.07
 
1. skoledag
Jeg har tilsyneladende stadigvæk internet, så hvorfor ikke udnytte det :-)

Havde første skoledag efter at have været i praktik i en SFO i de sidste 6 måneder.
Det var helt dejligt at komme tilbage. Vores lærer havde købt rundstykker til hele klassen, og vi fik snakket sammen om alt det vi havde oplevet i praktikken.
Dagen kørte fra 08.20-11.25, så det var lige til at holde ud.

I morgen har jeg FRI :D

Powered by Blogger