![]()
Mexicansk tallerken med
majssalse
DU SKAL BRUGE: Først en hjemmelavet majssalsa: Svits løg og hvidløg i lidt fedtstof i en gryde, og kom lidt vand samt grønsagsfond ved. Tilsæt så majs, tre teskefulde chilipeber og lidt oregano. Der skal være så meget væde ved, at majsen er dækket, men ikke svømmer. Lad det koge ti minutter uden låg. Tilsæt så tomaterne, og lad det koge videre i fem minutter. Smag til med salt. Koteletterne brunes på begge sider, drysses med chilipeber, og steges ved jævn varme i cirka tre minutter på hver side. Lad dem hvile et par minutter inden servering. Peberfrugterne skæres i mindre stykker, og svitses på en pande med lidt olie, til de lige nøjagtig begynder at tage farve. Anretning: Skær agurken i meget skrå skiver, og læg tre skiver på hver tallerken. Læg så de andre ting på, og slut af med lidt mexicanske chips. |